torsdag 30 oktober 2008

Livet fortsätter som vanligt...

... för mig men mina tankar går till norr där det aldrig blir som förr. Fy så hemskt. Känner mig så hjälplös. Man vill göra något men vad kan man göra? Skulle vilja krama om dem allihopa. Det får jag ju göra snart, men jag skulle vilja träffas under andra omständigheter.

Igår var jag "hjälpis" på onsdagsträningen. Det blev ett rätt stort gäng även om det var glest till en början. Det är svårt att hålla kurs för så blandade ekipage. Men det var roligt och lärorikt. En massa mysiga trevliga jyckar och mattar och hussar. Några var med från nybörjarkursen som jag var hjälpis på också, det var roligt att se vilka framsteg de har gjort.

Jag kände av ryggen lite så hundarna fick bara komma ut en snabbis. Skickade Ozzy några ggr till rutan och det börjar kännas rätt bra. Alla moment känns rätt bra nu faktiskt och jag börjar längta efter att testa på riktigt. Bara störningsdelen krånglar egentligen. Tränade lite platsliggning eftersom de fick ligga och vänta medans jag tränade med den andra. Eller Bilbo tränade jag inte så mycket med, skrattade mest åt honom. Han är så rolig, han blir jättehet när han måste ligga och vänta. Däremot är hans fotgående katastrof. Jag förstår att Jonas drar sig för att träna det för man blir knäpp. Visst det skulle gå att fixa, men vem orkar? Finns det någon frivillig så varsågoda.

Har varit hos kiropraktorn i morse igen. Knäckte till höften igen. Han tyckte att jag blivit rakare. Han hittade även en kota i nacken som behöves knäckas till lite.

Är ledig i helgen och det känns skönt. Lite omtumlande med allt som hänt. Känner mig trött.

Tack för alla hälsningar jag fått här i bloggen i gårdagens inlägg, det uppskattas. Kram / Nina

2 kommentarer:

Annelie sa...

Förstår att det är tungt och vet hur hjälplös man är, särskilt när man är så långt bort. Men de vet att du finns där för dem och "bara" det måste vars skönt mitt i en värld som aldrig blir densamma igen.

Låter jobbigt med din rygg och jag får ont i min bara jag tänker på kiropraktorns knäckande *ajajaj, ryser* Var rädd om den nu! Ta det lite lugnt ibland Nina *viftar varnande med pekfingret* annars kan det ju bli mer än ryggen som får sig en knäck.

Söte Bilbo! Ja, jag har full förståelse för att ni inte vill börja om och lära på nytt. Skulle behöva göra det med Tilda men nääää...

Ska du tävla på Kinds i början av december?

Använd nu din lediga helg till att bara koppla av, se till att bli lite uppassad också.

Kramar

Malin & Lipton sa...

Kul att alla momenten funkar. :) Ha en riktigt skönt helg och ta hand om dig. Kram