måndag 27 oktober 2008

Ryggskott.... fyyy vad ynkligt!

Jahapp.... då har man fått ryggskott.

I söndags skulle jag städa här hemma och var lite lätt förbannad över att mitt hem förvandlats till dataförvaring, kanske inte hela men förutom datarumet så har gästrummet också blivit datarum, speldatarum fick jag förklarat för mig. Sladdar och grejer överallt! Så mitt in denna frustration så skulle jag städa och då blir man inte lite lätt irriterad på kaoset, jag menar var börjar man. Jonas o Bilbo pep iväg på Agility, det var väl det enda jag inte var arg på i söndags. Så jag började släpa runt på grejer och skulle flytta ut några stolar som inte behövde stå här uppe de tog bara plats. De var lite klumpiga att bära och jag var ju lite arg, bar väl inte så ergonomiskt. Klick lät det i ryggen och sedan kunde jag inte räta ut den.

Men tjurig som jag är så slutade jag inte där. Lyckades kutryggad få ner stolarna i källaren och dammsugaren har reglerbart munstycke så jag lyckades damsuga också, och städa toaletten men där tog det stopp. Då fick jag riktigt ont och det spred sig ner mot låren så det var bara att ge med sig. Ryggen såg ut som ett S. vilken syn. Fick även smeknamnet Quasimodo av humoristerna här hemma.

Efter viss övertalning så gick jag med på att åka till kiropraktor idag. Det ångrar jag inte för han knäckte ut ryggen igen så det känns faktiskt rätt bra. Tydligen så är det ena höften som spökar. Det visste jag ju egentligen, men, men.

Jag kommer igen, är bara lite stelare än vanligt och promenader är den bästa medicinen.

Men det är så retligt och man känner sig så ynklig!

Så nu har bloggen blitt en gnällblogg! Nä skärpning! Nästa inlägg ska vara smultrondoftande och rosenrött sött.

På återseende // Nina

6 kommentarer:

Annelie sa...

Stackars Nina! Hoppas nu att kiropraktorn gjorde ett riktigt bra jobb och att du snart känner dig alldeles bra. Å du - Bloggar FÅR man gnälla i, de behöver inte alls vara roesenröda och lukta smultron :)
Tröstekramar

Emelie sa...

Det hade nog varit bättre om du följt med på lite fårvallning istället. Kanske att du hade sluppit få din onda rygg då ;-)

Skämt åsido. Synd att ni inte kunde komma. Men det kommer säkert fler chanser. Tills vidare: fortsätt viska "jag kan valla, jag är inte rädd" *fniss*

Tytti, Tarrak och Leo sa...

Så länge du uppdaterar bloggen så är det helt okej att gnälla :o). Ska försöka ta mig till klubben med lille Leo nån dag så ni får se det lilla trollet.

Kram

Snuzertjejerna o Jag sa...

Hej!
Hittade hit genom segertorpsgänget. Vilken fin blogg! Kände igen Era vovvar. Var med på kursen där Ni var elevtränare. Låter inte kul med ryggont men krya på Dig!

Mvh Linn & Dvärgschnauzern Nelly

Malin & Lipton sa...

Helgen var helt okej, utan picknick. Jag hoppas att tävlingen kommer gå bra, det känns bra ialf. :) Vad roligt att ni också tittar på lite tävlingar. Underrätta mig när du hittat någon passande. Klart att jag ger stöttande ord - jag vet PRECIS hur det känns. I have been there. VI hörs och ses! Kramar från oss

Riitta sa...

Din rygg hade behövt "spa med lerbad" på Fätorpet i söndags. Det var en "lisa för både kropp och själ" *skrattar* Synd att ni inte kunde vara med.
Krya på dig! /Kramis