tisdag 6 maj 2008

För trött att blogga.. uppdaterar med bilder

Som sagt. Har ingen lust eller motivation att blogga. Det finns ju så många andra underbara saker att göra nu på vårkanten, speciellt när det är så underbart väder. Att ha +18 C, en tisdag när man kommer hem från jobbet är inte fy skam.

Tänkte vara lat även idag och bara uppdatera med bilder.
Som ni märker har vi de senaste veckorna haft besök ett glatt gäng med killar som grävt i vår trädgård. I slutet av denna vecka skall det förhoppningsvis vara klart.


Ha det bra

5 kommentarer:

Malin & Lipton sa...

Så fint ni får det. :)
Visst är det underbart med detta väder. Njuter i fulla drag.

Kram!

Anonym sa...

Så härligt ni får det! NU får vi bara hoppas det fina vädret fortsätter. Jag är så glad att jag jobbar natt....att jobba 8-5 (eller mer!) fem dagar i veckan skulle ta knäcken på mig!
Kram Annelie

Till LantHunden sa...

Det blir såå fint gumman. Nästa sommar blir de rosévin på altanen...hmm för i sommar blir de väl alkoholfritt och bröstmjölk på sin höjd;)

Kram!

Annelie sa...

Hur känns det inför kvällen? Jag tror vi kommer och hejar på er - jag, Tytti och Camilla. Dyker jag inte upp så sitter jag här hemma och håller tummarna!
Massa lyckosparkar!
Kram

Anonym sa...

Stort grattis för en fint genomförd tävling idag! Hade det inte varit för den där 0:an (som jag inte tyckte skulle varit en nolla :() hade förstapriset suttit idag. Er linförighet var toppen, kontakten super och utdelningen blev ju också fin....flera 10:or! Vad månne det bli av er?!
Många kramar från en stolt uppfödare som blir alldeles varm i hjärtat av att se ert fina samarbete!!
Kram