tisdag 27 maj 2008

Fina fina gräsmatta!

Så är äntligen vår trädgård ingen grusgrop längre. Visst drar hundarna fortfarande in grus och sand, men det är ingenting jämfört med hur det var innan. Ni som ej sett hur det såg ut kan gå ner några inlägg. Det är inte bara vi som är glada att det är klart. Hundarna är överlyckliga över att kunna busa och rulla sig i gräset.

Nu återstår det att planera och plantera buskar och blommor så det blir lite mysigt. Men just nu är det bråda tider i butiken så vi får se när det lugnar sig.

Vi har även införskaffat en ny säng. Jag har länge letat efter en vit säng att ha i sovrummet, det har inte känts riktigt komplett innan. Jag ville inte ha en som var för stram, och inte för romantisk heller. Den vi hittade är perfekt. Men ett superfint skåp till. Det var lite svårt att ta bild, men jag gjorde ett försök.


Visst är sängen fin. Har köpt likadana sänkläder fast i blått Känns fräscht.

Bilbo och Jonas är glada att trädgården är klar!


Ozzy njuter på gräsmattan.Ha det bra!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jäklar vilken skillnad det är! Ni har det verkligen jättemysigt! Förstår att både ni och hundarna njuter i fulla drag. Sängen är jättefina den också men finare än både säng och nya gräsmattan ihop är såklart Ozzy, en underbar bild på honom. Bilbo är ju lika söt som alltid.
Kramar Annelie

Malin & Lipton sa...

Så fint nu fått!! :) Förstår att hundarna myser. Sängen var jättefint - verkligen perfekt.
Kramar

www.segerstorpshundar.se sa...

Vad fint det blev!! Tänk vilka härligt lata dagar du skall tillbringa där i sommar. Med paus för träning på klass 2 momenten förstås;)Kramis

Anonym sa...

Fin fin sängen blev, fattas bara en liten vit hylla över och något romantiskt tillbehör;)

Puss å Kram från Fristad

Tytti sa...

Vilken lyx med färdig gräsmatta! Trädgården ser jättefin ut, och sängen... helt i min stil!

Vet ni vad svaret till "Var Don Juan" var?
Tänk nu lite snuskigt....
Muskot!!!.... *skrattar*

Kram

Malin & Lipton sa...

Läste i Tyttis blogg.. :) Var är det för 2 moment som vi har "trubbel" med i 2:an? *nyfiken*

Malin & Lipton sa...

Jaså,i appellen. Då förstår jag. Är du så duktig så du lär in framförgåendet. Det gör inte jag. Jag går direkt på framåtsändandet. Har man bara bra på speciallen och sen på lydnaden så blir man uppflyttad ändå, utan framförgåendet. :) Hoppet tror jag att ni fixar galant. Vad är det som inte riktigt funkar där?

Kram!

Malin & Lipton sa...

Det är rätt. Träna på bara. Ni kommer fixa det hur bra som helst. Vi hejar på er!! :)

Kram

Anonym sa...

Grattis till väl genomförd appell-lydnad! Det är alltid en fröjd att se er på plan. Tilda hälsar och tacka sonen för lånet av den svala sköna buren.
Bilder finns i mitt album.
Kram