söndag 20 april 2008

Uppdatering!

Jojomän!!! Jag har inte haft någon lust att blogga, inte för att det inte hänt något för här händer det massor. Förra helgen har alla Lojocas valpar genom gått MH (gå gärna in på Lojocas kennel för att se hur det gick). Mycket roligt och Ozzy fick en 1:a på skott!

På hemma plan ser det verkligen ut. Det står grävmaskiner på det som en gång var en gräsmatta. Det är dränering på G! Vi håller också på precis i denna stund att kakla golvet i den blivade groventren. Äntligen så kanske man slipper dammsuga varje dag.

På hundfronten går träningen framåt. Vi är anmälda till lydnastprov 10:e och 18 maj. Apellrapport 11 maj. Vi får se hur det går. Jag har aldrig varit på rapporttävling så jag måste ju testa! Men känns det kasst så skiter vi i det. Jo, just ja, 1 maj så är det utställning i smålandstenar med Ozzy. Ska bli mysigt.

Roligast i dag var killen som kom för att sälja larm. Faktum var att hundarna var ute och talade klart och tydligt om att vi fick besök. När Jonas kom ut så frågade han säljaren, som fortfarande stod kvar på infarten, om han verkligen tyckte att vi var i behov av larm!

Lägger ut bilder så ni får se på eländet (inte på säljaren dock)

Ha de gott i vårsolen!

16 kommentarer:

Annelie sa...

Å Nina, du har så härliga planer så jag blir alldeles varm i hjärtat (och pirrig i magen så det behöver du inte vara själv - det tar jag hand om):) På minst en av de tävlingarna kommer jag för att titta på er. Jag kan stå ut med att du inte uppdaterar så ofta för vi ses ju då och då och jag VET ju att du har fullt upp. Så fullt upp att du glömde bilden du skulle lägga ut?? *skrattar*
Tack för grattiset - det känns bra och nu är jag laddad igen.
Kram och grattis till fint mh

helene & Siri sa...

Hej hej! Var inne och spanade lite på Siris systerson och kände att jag var tvungen att lämna en liten hälsning :) Ni verkar flitiga och duktiga! Blir spännande att läsa om era kommande tävlingar ;)
Kram på er

Malin & Lipton sa...

Jag och Lipton håller tummarna för er - ni är bäst!! Kanske kommer jag upp till Smålandsstenar och tittar lite. Om vädret tillåter och jag det inte hände rnågot annat. Det är alltid lika kul att få träffa er.
Vi hörs och syns! Kramar

Malin & Lipton sa...

Det är super skoj med vallning, ni borde testa! :) Du kommer få se hos Nina (Fötorpet) i juli om ni tänker följa med upp?!
Jag hoppas att vi kan komma till Smålandstenar - det är trevligt arrangerat där och en massa trevliga människor. =) Kramar!

Anonym sa...

Gumman!

Äntligen ett livstecken...

Fast det är inte bara du dom varit dålig på att uppdatera, me tooo!

Tiden finns ju inte riktigt men nu har jag bara fyra ynka veckor kvar i skolan.

Puss å Kram Fia

www.segerstorpshundar.se sa...

Grattis till skottet och fint MH!Härligt att ni har så många tävlingar på G. Kram

Anonym sa...

Grattis till MHt!! Vad roligt att ni kommer till Smålandstenar...Nea är anmäld dit så vi kommer oxå vara där...det blir hennes första och det ska verkligen bli super kul!! Ska även bli kul att träffa lite andra aussies, såg att det var 26 anmälda!!
Dränera gräsmattan (mossmattan) skulle vi oxå behöva *hihi* men vi får väl se när det blir gjort!?
*kramar*

Anonym sa...

inga bilder...Grattis på din födelsedag i morgon KRAM

Anonym sa...

Tack - och jättegrattis till dig också! Våra planer för dagen ser ungefär likadana ut :) Njut av din dag!
Massa kramar//Annelie

Anonym sa...

Nu vill jag se bilder på ditt elände!

Annelie sa...

Så fint du visade upp honom idag - grattis till den fina kritiken!

Ledsen att jag inte hann säga hej då men hoppas att vi kan ta en gemensam träning någon dag framöver - Sofia var också pigg på det.

Kram Annelie

Malin & Lipton sa...

Rapport efter lördag och söndag - tack!! :) *håller tummarna*
Kramar

Annelie sa...

Det har kommit till den stolta uppfödarens kännedom att ni skötte er alldeles exemplariskt på 7-h-träningen :) Heja, heja!! Jag kommer inte att hålla tummarna för Kinds BK om det blir ni som kniper platsen i ettan eller appellen för BBK :)
Kram

Malin & Lipton sa...

Tack! Det var snälla ord. Ja,jag har bra nerver. Jag har varit ute så mycket på tävlingar med häst och det är inte det osm är grejen. Jag är inte det minsta nervös. Det känns bara bra. :) Ni tävlar väl också i lydnaden på lördag? Typiskt att kusinen konfirmeras, men som sagt det går fler tåg. Jag har inga fler tävlingar inplanerade just nu. Planen är att klara det på söndag ju. Något LP bryr inte vi oss om, det blir 2:an sen. SM är vårt mål. =)¨

Kram!

Linda och Milou sa...

Hej!!
Är inne och kollar till dig lite då och då men nu var det ett tag sen, men det gjorde visst inte så mycket för bloggtorkan har spritt sig till dig åxå... ;o)
Kommer du till Larv??? I så fall ses vi. Ha det!!!
Hälsningar från Linda och Milou.

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra