söndag 17 februari 2008

Lydnadsträning

Nu är det inte långt kvar tills debuten. Det börjar kännas nervöst men spännande. I veckan har det blivit en del lydnadsträning. Jag har gått tillbaka lite i träningen på läggandet och ställandet och det känns bra. Han lägger sig snabbt och jag kan nog snart plocka bort mitt lilla dubbelkomando. Annars kör jag det på tävlingen också. Det får vi se hur han känns.

Igår var jag, Ozzy, Bilbo och Sofia med Viggo i Fristad för att träna ett kort men effektivt lydnadspass. Barca fick stanna hemma då hon höglöper. Jag tror inte det hade gått så bra för oss annars. Fokus låg på ställandet. Det gick ok. Det går åt rätt håll. Lite segt vissa ggr. Men i det stora ok.

Idag packade jag och Sofia in Ozzy och Viggo i bilen för att bege oss med träningsgruppen till Kinds BK. Det var ett härligt rätt stort gäng som tränade idag. Idag gick träningen kanon. Han var laddad fast inte för laddad. Lagom. Blev dirigerad av Sofia och det gick bara fint. Det är en del kvar att slipa på men han känns bra. Min duktiga kille. Men det är ju som så att gör jag rätt och är tydlig så gör Ozzy rätt också. Imorgon börjar lydnadkursen så vi är på G.

Lägger in lite bilder och vill ni se fler så gå in på http://www.mrcollin.com/


Ha det bra!






16 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för idag. Jag är stolt som en tupp över alla fina Lojocas-pojkar som jag får se träna och glad för att jag lyckas hitta så underbara valpköpare (eller var det ni som hittade mig...?) Idag var ni verkligen duktiga! Era svängar i linförigheten är helt underbara och ni strålar av glädje när ni tränar. Man kan se på en hel del av bilderna jag tog på Ozzy idag hur han tittar på sin älskade matte och bara väntar på vad du ska hitta på härnäst.
Kramar

Livet i Fastarp sa...

Duktiga Nina och duktiga Ozzy!!
Ser fram emot rapport från tävlingen i helgen. :)
Håller alla tummar för er!

Kramar

Anonym sa...

Det skall bli så spännande att följa er på tävlingsbanorna. Det ser jättefint ut när ni kör! Kram från Linda, Lovisa och tollarpojkarna

Anonym sa...

STOORT lycka till på lördag. Det kommer garanterat gå kanon, så duktiga som ni är!

Kram Mia

Anonym sa...

Hann ju inte prata så värst mycket med någon i söndags men jag kikade lite på er när ni tränade. Det så jätte bra och trevlig ut. Lycka till på premiären!!!
/Kramis

Anonym sa...

Hur känns nerverna? Bra hoppas jag för ni har inget att oroa er för. Jag har börjat med tumhållning och mina gäster på söndag kommer att få klara en del saker själv då det är omöjligt att göra vissa saker när man håller tummarna :)
De som sover över får däremot sköta sig själva på söndagen för då blir det träning med träningsgruppen på Kinds BK klockan 12 - kommer du/ni?
Kramar

Anonym sa...

...gäster på lördag ska det naturligtvis stå...

Kram igen//Annelie

Livet i Fastarp sa...

Håller ALLA tummar för er imorgon!! Väntar spännt på rapporten. Kram kram!

Anonym sa...

Såg i pm:et att ni kommer till Mullsjö! Kul med en till aussie! Ska bli spännande att se :)Mvh Linda

Anonym sa...

Samlingen för klass 1 var kl 10. Jag tror eliten var vid 9. Tänkte jag skulle titta på de först!
Ses i morgon o vi kommer hejja på er! Fram med aussiesarna i täten!! :)

Anonym sa...

Håller mina tummar för er trots att ni inte behöver det - ni är jätteduktiga!
Massa kramar

Anonym sa...

STORT GRATTIS..till finfint resultat på er debut idag. Jag är så stolt över er!
Massa kramar//Annelie

LANTHUNDEN sa...

Grattis söta du ännu en gång!!!
Ni inspirerar verkligen, duktig förare, duktig hund:)

Ha en underbar kväll!
Puss

Anonym sa...

Grattis på debuten! Ni var kanonduktiga och vilken kontakt!!! Nästa gång tar ni hem det!

Anonym sa...

En liten fågel har viskat i mitt öra... ;) Grattis till en finfin debut!
/Kramis

Livet i Fastarp sa...

Hur gick det?? Jag är ju jättenyfiken och trodde att jag skulle få läsa om debuten här - men ack,nej. Inte ens hos Annelie kan man läsa något.
Berätta!! :)

Kramar