tisdag 12 februari 2008

Bilblogg

Idag blir det en bildblogg. Så nu blir mamma glad. :-)

De två första bilderna blir på vår nya köksö. Vi är jättenöjda med den så här sitter vi varje morgon och avnjuter en god kopp kaffe och dagstidning.

Nu vill man bara renovera resten av köket så det blir komplett.
Sedan ett litet bevis på att vi faktiskt också fått lite snö. Även om den är borta nu.

Så en bild på Bilbo och hans nya moonboots. Ser nästan ut som mammas :-PI vår familj är det tydligen inte bara Classe och Jonas som gilla whiskey.Så slutligen en bild på vår nya familjemedlem Lovis. Världens sötaste goldentik.


Sådär, nu hoppas jag att alla är nöjda, och nej, jag har ännu inte övertalat Jonas. Det är Classe och Lenas nya bebis. Men vi får se när jag kan lägga in en bild på Jonas och en liten aussietjej!
Kram Nina


12 kommentarer:

Malin sa...

Så fint ni har fått det. *avis*
Ser fram emot den dagen då du har en bild på Jonas med en Aussietik i famnen. ;)

Kram!

Annelie sa...

Ni har det så fint hemma hos er!

Du får ta det lugnt med övertalningen av Jonas - du vet ju att jag gärna placerar en liten aussietik hos er men det dröjer ju, så det det sakta ;)

Ses vi i helgen?

Kram

Malin sa...

Det är väl lite så.. Jag torr också att jag väntar innan jag skaffar en gangster till, men jag ska ha en till. Om 1 år eller 2 eller 3 eller.. ;)

Kram!

www.segerstorpshundar.se sa...

Vad fint ni har det. Ni är så duktiga! Vi har ett kök här i Bredared som ni kan fortsätta med nu när ni har ångan uppe;) Kram

Till LantHunden sa...

Klart ni duktiga ska ha cred! Är så tacksam för din vänskap också!

Vill du köpa en billig rödräv, det är extrapris nu...en sån där som står ute på verandan och ylar dagarna i ända. Den är ganska rolig om man tar in den också för då vet man att man fortfarande är gångbar. Han älskar dej gränslöst och slickar hela dej om han får chansen samtidigt som han juckar i luften...hmmm låter nästan lite pervesrst det där men så beter sig en pilsk rödräv! Hoppas Barca slutar löpa snart;)

Kramar

Mia sa...

Förstår att ni gillar att äta frukost vid den ön, jättefin! Nu börjar det närma sig tävling för er, jag kommer att hålla tummarna, men det går säkert bra så duktiga som ni är!

Kram Mia

Annelie sa...

Skrattar åt Sofias beskrivning av den pilska rödräven :)
Kram Annelie

Anonym sa...

Hej Hjärtat!
Vilken fin köksö snygga stolar.Jag vill ha tips på bra hundfoder vi tänker beställa på nätet vi har ju fem hundar i familjen att utfodra.Min nästa hund blir en Schapendoes............
Kram

Tytti sa...

Ser mysigt ut att kunna sitta där och äta frukost!

Ses på söndag!

Kram

Till LantHunden sa...

Vi vill bara skicka en stooor kram till er underbara människor en dag som denna och säga att ni betyder så mycket för oss och vi är glada att vi har er!

Kramar människor, hundar och får på Ekedal

www.segerstorpshundar.se sa...

Hej! Vi siktar på träning i morgon. Kommer åka dit lite tidigare men vi skall väl hinna ses en liten stund:) Kram från oss

Anonym sa...

Tack de samma gumman!!! Och åter igen ni ägde idag, helt klart snyggaste och duktigaste ekipaget på plan. Nu börjar nedräkningen!

Ha en underbar kväll.
Kramar Sofia