fredag 25 januari 2008

Fredagsfika på klubben

Idag har jag tränat lydnad i dagsljus för första gången på jag vet inte vad. Att det blåste och var kallt och regnigt spelar mindre roll då det är riktigt lyx för mig att vara ledig så en stund på dagen. Linda med Real, Mia med Hagge, Fredde med Strimma har som tradition att fredagsfika på klubben på fredagar efter att de tränat. Idag fick jag och Sofia med hundar också vara med. Tack för det! Att Mia hade bakat en underbar kaka var ju inte fy skam heller. Hoppas verkligen jag får tillfälle vara med fler gånger.

Ozzy behöver verkligen störningsträning och jag tyckte att han skötte sig bra, trots att det var längesedan vi tränade med fler hundar. Däremot så måste jag återigen fundera på vad jag ska belöna. Vet ju med mig att jag belönar för mycket ibland vilket jag inte får. Idag belönade jag sneda sättanden, inte bra. Tack för att du är uppmärksam Fredde.

Vi gjorde också en platsläggning precis i början när vi kom. Han är alltid rätt uppspelt när vi kommer till klubben, men trotts det så låg han. Lite giraffhals (som mamma) men han låg kvar. Linda hjälpte mig att träna tandvisning för första gången *fypåmig*. Måste träna mera på det, han blir ju så glad och studsig.

Han är väldigt skojig att träna med. Han har också kommit på att om man hämtar grejer så blir jag glad. Så han apporterade glatt in konerna till mig. Hoppas bara inte han gör det sedan när vi börjar med rutan?

Bilbo fick nöja sig med att vara sällskapshund. Men han var lika nöjd med det eftersom han fick ligga jämte sin favorittjej Barca. Lycka!

Trevlig Helg!

6 kommentarer:

Mia sa...

Hej Nina, tack själv för idag!
Det var verkligen toppen med lite "friskt blod" i gruppen, Hagge börjar bli van vid Real & Strimma nu ;) Jag är också intresserad av att åka runt till andra klubbar, så det får vi ta tag i vår!

Kram Mia

Riitta sa...

Tack så mycket på alla Raffiga Piraters vägnar!
Ni verkar haft en trevlig och lyckad träning :) Hälsa så gott till dina charmiga fyrbanta herrar!
/Trevlig helg

Annelie sa...

Kan inte annat än skratta - Ozzy har många likheter med sin mor :) Inte nog med det.....du gör samma "fel" som jag gör....belönar för mindre bra/dåliga utföranden. Vad ska vi göra med oss?

Ser att Mia (som jag inte vet vem det är)är intresserad av att träna på olika klubbar. Tipsa henne om http://traningsgrupp.blogg.se/
Kram Annelie

Emelie sa...

Vinna tackar så mycket! Det låter som att du har haft en riktigt trevlig träningsdag. Men kan det bli annat med det "goa" gänget?!

Malin sa...

Äsch,vi är inte duktigare än vad ni är. :)
Vad är det du vill att vi ska filma? När vi "vallar"?
Längtar efter att få träffa er också.
Kramar

www.segerstorpshundar.se sa...

Hej! Tack för en trevlig träning! Bra att du påminde mig att träna på tandvisningen. Det är ju allt två glada och spralliga killar vi har:) Vi får träna ihop snart igen! Kram