måndag 5 januari 2009

Välkommen 2009!

Nu är min mest hektiska period för året slut. Vi avslutade 2008 med att åka en vecka upp till norra värmland, närmare bestämt skidorten Branäs. Jag hade ingen aning om hur det skulle gå att åka skidor då det var närmare 15 år sedan jag stog på ett par slalomskidor sist. Men jag blev förvånad hur bra det gick. Vi tog tom röda backen första dagen. Några blåmärken lyckades jag samla på mig, men det får man ta.

Hundarna fick självklart följa med även om jag var lite orolig för smällare då det brukas skjutas en hel del, men jag behövde inte oroa mig. Det skjöts lite här och var när vi var ute på kvällspromenaderna. Men det var ingen av hundarna som brydde sig. Skönt. På nyårsafton fick de dock stanna inne och kolla på tv.

Jag fick en kamera i julklapp, wiiii, så nedan följer det ett litet smakprov på bilder från Branäs, det var så vackert. Jag saknar den norrlänska vinter så nu blev mitt begär lite stillat iaf. Hundarna älskade att busa i snön också.




Det var -19. Härligt!







Hundarna fick diska efter oss. Ozzy fick också
äran att dra vår packning i en pulka.


Jonas bröder fick åka hundspann.


Vilken lycka!
Så nu är 2008 förbi. Jag känner på mig att 2009 kommer att bli helt fantastiskt på alla sätt. Jag fick lydnadsbibeln i juklapp. 600 sidor inlärningspykologi. Jag älskar den och har redan läst halva. Kommer nog att nöta den måååånga gånger. Så nu ska jag sätt mig och fundera ut mina kortsiktiga och långsiktiga mål. Jag ska också göra en ordentlig träningsplanering.
Jag ska ju även börja studera detta året så det känns superkul. Jag hoppas också att 2009 är det året då vi hittar det perfekta huset på landet så bara känns så bra!
Nu kör vi!!!!

24 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härlig vinterbilder! Vi hade i och för sig -20,5 här, härom morgonen men "bara" -14 på dagen och utan snö, bara frost!

Molly kommer att flytta till Borås :) Jag hoppas att ni kommer att träffas. De finns på machmo.se

Vi önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya året och vi hoppas på att det ska bjuda på nya utmaningar och framgångar!

/Kramis

Anonym sa...

Man tackar för orden på hemsidan! Det är nog inte alls omöjligt att vi kommer träffas framöver :) Ska bli skoj att få vara en del av aussie-världen!
Brukshundklubben kommer vi hänga en del på. Men först får Mollan-Bollan göra sig bekväm på Byttorp först :D Kram från Kicki

Anonym sa...

Härliga bilder!! Klart jag vill ha :o) Ozzy ser ut att ha vuxit till sig ännu mer och Bilbo är lika charmig som vanligt.

Jag är nog lika glad för din julklapp som du är - du är så duktig på att fotografera! Jag har haft din bild från Bråt som skrivbordsbild ända till här om dagen då jag fick "göra om" min dator.

Även jag saknar den norrländska vintern men som Riitta skriver så har vi ju lite vinter här nu också så då är jag ganska nöjd.

Önskar er ett helt fantastikt 2009!

Kramar.

Tytti sa...

Underbara bilder, grabbarna såg lyckliga ut i hundspannet. Det MÅSTE jag bara åka nångång.

Ha det jättebäst och hoppas vi syns snart!

Kram

Tytti sa...

Underbara bilder, grabbarna såg lyckliga ut i hundspannet. Det MÅSTE jag bara åka nångång.

Ha det jättebäst och hoppas vi syns snart!

Kram

LANTHUNDEN sa...

Hej sötis!!!

Tack för grattiset:)
Vilka underbara bilder, grabbarna klär i vinterskrud. Synd att de inte bidde ngt idag men lördag träffa vi ju...men det är långt dit känns det som. Vi saknar er så!

Puss & Kram

Ps. Du glömde lägga till det perfekta huset I FRISTAD...så nära Sofia och Stefan man kan komma helst....;)Ds.

Anonym sa...

Hej!

Underbara bilder!

Har du testat att ställa in trattuppstöttningskolven på kameran? Då slipper du nämligen fokusera!

Föressten, Har du sett mina pjäxor, kan inte minnas vart jag har lagt dom?.

MVH

Janne

Livet i Fastarp sa...

Jag det är visst härligt. Just nu så snöar det och imorgon ska det vara minusgrader, så då blir det nog en härlig promenad med hundarna. :) Jag hoppas också att vi hinner ses lite mera under 2009 - vi saknar er med!! Lipton hälsar tillbaka!!! Kram

Anonym sa...

Härligt att ha en så underbar dotter som bara ger positiva vibbar
Kram

LANTHUNDEN sa...

Du jag har funderat på det samma...men jag kläckte precis värsta iden!!! Du, jag bor ihop & Stefan och Jonas...smart va!? Då kan vi ha hur många som helst. Måste ju även skaffa Saluki och Face Race då...å så kanske en schäfer till dig då. Perfekt, eller hur?

;)

Anonym sa...

Tack för i går sötnos!!! Trevligt som alltid. Hmmm vågar man ringa nu eller är det bara jag och Jon som är vakna???!

Kram S

Anonym sa...

Ja det låter verkligen som att ni kommer få ett fint år i år. Jag håller tummarna för att ni hittar ert drömhus! Själv tror jag också mycket på det här året. Mycket spännande som händer i år :-)

Anonym sa...

Ja det är verkligen hemskt att det kan få gå till så här. Och till råga på allt så stödjer jag ju hur de behandlat mig och Vinna genom att betala in pengar till SBK... Känns ju sådär...

Anonym sa...

Det finns nu en namninsamling man kan skriva under för att protestera mot Vinnas behandling under henne MT. Gå in i min blogg för att skriva under. Sprid gärna länken vidare till de du känner.

Anonym sa...

Oj, vilka underbara bilder!! Jag förstår att det var en perfekt julklapp!! Jag önskade mig oxå en kamera men det blev ett presentkort på hagabadet och ett par skor från löplabbet till göteborgsvarvet istället, inte fy skam det häller ;0)
Verkar som att de flesta är eniga i att 2009 kommer bli ett bra år och även jag. Så en god fortsättning på året till er med.
Kramar

Anonym sa...

Vilka underbara bilder! Vad roligt att du skall börja plugga igen. Det blir ju perfekt att köra igång med vårens fredagsträning då! Kram

Anonym sa...

Hej

Du har blivit utmanad, läs mer på min blogg!

Livet i Fastarp sa...

Just nu känns det hopplöst. Här blir det också mest bara promenader och andra äventyr, något träningspass då och då för att underhålla det vi har men mer än så är det inte. Hoppas att kursen för Maria och Fanny i mars ska ge massor med inspiration. :) Vi måste ses snart!! Saknar "brossan". Husplanerna är jättespännande, vi har snart det mesta klart för oss och det känns skönt. Längtar ihjäl mig tills vi kan börja. Kramar!

Anonym sa...

Igår skickade jag över lite flit till dig...tror jag. Jag hade i alla fall ingen alls här hemma :o) Hoppas den kom till nytta.

Din träningslust kommer nog tillbaka snart ska du se.

Kram

Anonym sa...

Hejsan! Vad skoj att ännu en bra hört av sig. Annie är en underbar tös. Tränade agility idag och de gick galant. Vi har 2 månader på oss att köra ihop oss sen ska de tävlas. Tur att man har nära till klubben och en egen liten hinderpark hemma. KRAM

Anonym sa...

Trevlig helg!

Kram

Anonym sa...

Ses vi den 7e?

/Kram från uppfödarn'

Anonym sa...

Trevlig helg (igen :o))

Kram Annelie

Anonym sa...

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs *härmar Tomas Ledin*
Hoppas allt är bra med er!

Kram