lördag 1 mars 2008

Renovering, klubbkväll och miss i planeringen

Veckan har gått av bara farten. Mycket jobb och lite hundträning. Har kört lite moment på promenaderna bara. Men det fungerar bra. Ibland måste man ju träna vardagslydnad också även om det är så trist. Ozzy älskar ju att springa, fort och långt. Jag tycker jag tjatar på honom promenaderna igenom. Så jag satte på honom hans promenadsele och spårlina för att kunna stoppa honom när han kommer för långt bort. Lättare sagt än gjort. Inte så lätt att stampa fast honom i den farten han hinner få upp. Jag brukar skylla på att han är en blivande rapporthund när Jonas blir less på honom. Bilbo älskar när Ozzy har spårlinan på sig, för då han han jaga den. Detta har ju också lett till att när Ozzy drar iväg så hänger Bilbo på. Han som annars är max 10 m från oss. Tokhundar.

På jobbet har vi haft klubbkväll, temat var som ni ser på bilderna bröllop. Fina naturliga färger i champagne, korall, rosa och en guldigt brun som passar till vardags också. Inte mina favoriter då jag älskar färg. Men det passar många. Vi fick låna klänning från Brides an Beauties och den var bara helt ljuvligt vacker. Det är roligt med klubbkväll för då kan man demostrera nya färger på ett annat sätt. Man får också vara kreativ då man kan ta ut svängarna ordentligt på modellerna.
Kvällen till ära så bakade jag fem vackra prinsesstårtor. Titta så fina de blev:
Nä, självklart har inte jag bakat. haha... Jag undrar hur det skulle sett ut?
I källaren är renoveringen i full gång, även om vi inte kommit så långt. Shit så där ser ut. Tanken är att det ska bli ett dressingroom eftersom det är i anslutning till tvättstugan. Det blir praktiskt. Så kan man styrka och hänga in tvätten på en gång. Så kanske, kanske man inte samlar det på hög. Tur att jag har en händig karl som är med på mina galna ideér. Även om det suckas djupt ibland. Mitt motto är: Hur svårt kan det va? och: Ingenting är omöjligt. Kanske mitt fel att han börjar bli tunnhårig?

Sen har jag gjort en lite miss i planeringen angående nästa helg. Jag är anmäld till tävling i Bollebygd på lördag. Jag har även skickat iväg en av mina tjejer till Stockholm på kurs. Den andra tjejen åker till Göteborg på jobb. Lördagarna är alltid fullbokad med kurser. En tjej i butiken. Dubbelbokningar tom. Så man kan inte jobba själv om man inte kan klona sig. Så hittar jag ingen som kan jobba så måste jag hoppa över tävlingen. Så sett så kommer det fler tävlingar. Jobbet går före.
Äsch, det löser sig.
Ikväll blir det melodifestivalen i casa de Gretlanda. Imorgon träning med träningsgruppen och kalas på kvällen.
Nu ska jag städa!
Vi hörs!


3 kommentarer:

Annelie sa...

Så mysigt det såg ut med bröllopstemat! Jag hann bli riktigt imponerad av din egenbakade tårta och bestämde mig för att beställa några sådan till Mh:t....sem såg jag ju att det inte var du som gjort dem ;)

Så tråkigt om du inte får tag i någon annan till lördagen :( Håller tummarna att det löser sig. Men som du säger så finns det ju gott om tävlingar. Vi kanske åker till Lerum 5 april - ska ni med?

Ses imorgon!

Kram

Till LantHunden sa...

Hoppas ni har en trevlig kväll!!! Smarigt med tårta:) När blir man bjuden på en sådan tro!?

Längtar efter er!
Kramar

Anonym sa...

Saknade er igår.
Ha en fin vecka!
Kramar Annelie