söndag 4 november 2007

Snart har vi ett badrum!

Denna veckan har gått väldigt snabbt. Jag har drabbas av akut trötthet, vilken i sin tur lett till att jag efter jobbet inte orkat göra någonting. Det är skönt att hundarna i dessa lägen bara nöjer sig med promenader, de klättrar inte på väggarna för det.

I tisdags var jag och svärmor på Ebba von Sydows föreläsning. Jag tycker inte att hon är en bra föreläsare. Hon kändes oförberedd och pratade mest om sig själv, inte alls så mycket mode. Det var ostrukturerat och luddigt. Det mode som hon tog upp var heller inget nytt. Men i vilket fall som helst så hade vi en trevlig kväll.

I helgen har jag varit ledig och det känns väldigt skönt då jag varit så trött hela veckan. Så nu känns det som att jag återigen laddat batterierna. Snart åker vi ut till Gretlanda där Jonas mamma och Classe bor. Det är kanonväder så vi ska ta en skön promenad i skogen. Kanske köra lite rapport. Vi får se.


Vårt badrum börjar bli klart, äntligen. Jag blev jättenöjd med kaklet, det blev precis som jag tänkt mig. Nu vill jag bara köpa fina handukar och grejor så det blir lite mer ombonat. Men det blir fint.


Måste också lägga in en bild på vår fina orkidé som blommar igen för andra gången. Den har satt riktigt många blommor denna gången och har hållt sig fin länge nu. Tyvärr så kan inte jag ta åt mig äran till blommorna då det är min kära sambo som fick ansvaret för att vattna den. Men visst är den fin?En av många saker som jag älskar med helger är att man har tid att äta frukost tillsammans. Att duka upp olika sorter pålägg, fruktfat, juice och kaffe så det finns mycket att välja på. Då kan man kan sitta länge. Det är mysigt!


På bilden sitter Nicke som är lite bakis idag efter en helkväll på stan. Skönt att bli servad med frukost då, eller hur!
Ha det bra!
Kram Nina

2 kommentarer:

Annelie sa...

...och vilket badrum sen! Så snyggt!
Kramar

Malin sa...

Vilket snyggt badrum ni får! Wow!!! :)

Kramar