måndag 23 juni 2008

Spår, midsommar och A!

Senaste veckorna så har vi vart rätt flitiga på att spåra. Ozzy är riktigt duktig och självbelönande. Han blir överlycklig när han hittar en pinne. Men fokus har legat på att få honom att spåra mer i spårkärnan. Ibland går det lite fööör fort och då kan man lätt springa ur spåret. Så jag har agerat bromskloss och tagit tillbaka honom för att spåra noga. Jag tycker det funkar bra. Han blir inte ett dugg störd av att jag bromsar utan han spårar mer i spårkärnan. Det har inte varit långa spår. (Eller ok, ett var rätt långt med kluriga vinklar som han klarade fint). Utan mest korta L-spår. Han spårar med mycket glädje och tröttnar aldrig, det är riktigt skoj, när det inte går för snabbt.

Vi har även hunnit med att röntga höfter och armbågar med resultatet A på höfter och ua på armbågar. Skönt! Nu slipper man tänka på det! Grattis Annelie till fint avelsresultat!

Midsommar firades i Apelviken, Varberg med familj. Vi var 8 vuxna och två tonåringar och fem hundar! Gick fint, alla hundar skötte sig exemplariskt. Man märker knappt av dem så det är en bra flock. Det är bra träning för Ozzy som fortfarande blir lite lätt hysterisk när vi träffar hundar på promenader, i Apelviken är det en massa hundar. Ozzy hade helst sett att alla skulle få springa lösa och leka så vi är inte riktigt överens där.

Våra hundarna fick leka lite i havet och vi vuxna spelade senare lite fotboll (utan hundar) jag gjorde mååål! 5 st! Värsta Zlatan! Jag som trodde att jag inte kunde spela fotboll. Vi träffade även Riitta, Raffa och Zorba. Zorba lyckades smita ut så hon och Ozzy fick leka lite. Men bara lite.

I veckan kommer jag att fokusera på tvåans moment. Känner mig liiiite omotiverad när jag tittar ut bara. Så det blir nog bara lite köksträning. Men vem vet, imorgon kanske solen skiner.


7 kommentarer:

Annelie sa...

Vilka härliga bilder på badkillarna!
Träningslusten växer ju inte precis när det blåser och regnar på tvären :( Men så kul att ni har kommit igång ordentligt med spåret!
Grattis än en gång till stort A och ua på armbågarna - vet ju att du var liiite nervös :)
Gemensam träning snart?
Kramar Annelie

Ulrika Alva Johansson sa...

Nu har jag hittat er!

Jag hoppas att vi ses i helgen, pappisarna går i ring 28 på lördag, och i ring 13 på söndag - om du har lust att titta förbi... Bedömningen borde börja runt elva båda dagarna.
//Ulrika och grabbarna

Till LantHunden sa...

GRATTIS VÄNNEN!!!

Då kanske det blir ozzybebbar i framtiden;)

Stoor Kram

Bredaredsmaffian sa...

Stort grattis till fint röntgenresultat! :)

Malin & Lipton sa...

Härliga bilder och grattis till fina röntgenresultat! :)
Kramis

Linda med Milou sa...

Hej!!!
Grattis igen till det finfina röntgenresultatet på killen!!!
Så härliga badbilder på alla vovvarna, underbart när de får springa och leka i vattnet, de blir som barn på julafton... ;o)
Har du nån utställning på G snart??Ha det så bra!!!
Kramisar Linda med Milou.

Malin & Lipton sa...

Tack! Jag hoppas att resultatet ska bli lika fint som på Ozzy. :) Jag har också stannat i "jag borde" stidiet, men nu måste jag ta tag i det. Hade blivit så himla besviken på mig och han fått skador för att jag har slarvat med så viktiga saker. Fy på matte!

Kram!